Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Μήνυμα του προέδρου της ΣΤΑ.ΣΥ.

Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων μου θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ΄ αρχάς όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας καθώς, αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους μας, δίνουν από την πρώτη γραμμή τη δική τους μάχη για τις ασφαλείς μετακινήσεις των πολιτών, που εκ των συνθηκών επιβάλλεται να γίνουν. 

Ταυτόχρονα θέλω να διαβεβαιώσω τους κατοίκους της Αττικής ότι το δίκτυο των Σταθερών Συγκοινωνιών θα εξακολουθήσει να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των καιρών παρέχοντας ασφαλείς, γρήγορες και συνεπείς μετακινήσεις σε όσους συμπολίτες μας απαιτείται να μεταβούν στην εργασία τους ή να μετακινηθούν για λόγους ανάγκης. 
Σε όλους αυτούς θέλω να επισημάνω πως η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ ακολουθεί όλες τις διεθνώς προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε στους σταθμούς και στους συρμούς του δικτύου μας να μην ευνοείται η μετάδοση του κορωνοϊού. 
Από τους υπόλοιπους συμπολίτες μου θέλω να ζητήσω, με τη σειρά μου, να παραμείνουν στα σπίτια τους και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες και επιβαλλόμενες. 
Με όλους σας θα ξαναβρεθούμε, ελπίζω σύντομα, υπό συνθήκες κανονικότητας και τα μέσα σταθερής τροχιάς θα είναι και πάλι ο βασικός πυλώνας των συγκοινωνιακών μέσων της Αττικής, με την ποιότητα των υπηρεσιών που ξέρετε και τις εμπιστεύεστε. 


Χάρης Δαμάσκος 
Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΤΑΣΥ ΑΕ