Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Ο κορονοϊός έβγαλε εκτός το τρένο στον Βόλο

Κανένα δρομολόγιο από σήμερα από Βόλο για Λάρισα και αντίστροφα


Χωρίς τρένο από σήμερα ο Βόλος λόγω κορονοϊού. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με αφορμή την απόφαση της Κυβέρνησης για απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών, αποφάσισε να σταματήσει τα δύο δρομολόγια (1571/1572 και 2571/2572) που εξυπηρετούσαν τις τελευταίες μέρες το επιβατικό κοινό από Βόλο για Λάρισα και το αντίστροφο!
Αυτό φυσικά σημαίνει ότι όσοι Βολιώτες ή Λαρισαίοι συνεχίζουν να εργάζονται και χρησιμοποιούσαν το τρένο για τη μετακίνησή τους στη Λάρισα και στον Βόλο αντίστροφα θα πρέπει από σήμερα αναζητήσουν λύση οδικώς… για να κατευθυνθούν στις δουλειές τους.
«Η αναστολή των δρομολογίων ήρθε ως απόρροια της απόφασης για απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ έμπειρος σιδηροδρομικός, δεν ήταν ωστόσο σε θέση να απαντήσει τι θα γίνει με όσους ακόμη εργάζονται και θέλουν να μετακινηθούν μέσω του ΟΣΕ στη Λάρισα ή κατ’ επέκταση να ταξιδέψουν για κάποιον σοβαρό λόγο στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη. Δεν αποκλείεται πάντως η απόφαση να υπαγορεύτηκε και από το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες η κίνηση ήταν περιορισμένη στα τρένα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ
.taxydromos.gr