Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Εμειναν …αμανάτι στον σταθμό του ΟΣΕ στον Βόλο.

«Εκτροχιάστηκαν» τα πρωινά δρομολόγια από Αθήνα - Οργή του υπουργείου Μεταφορών για την ανεύθυνη στάση των συνδικαλιστών του ΟΣΕ
Απίστευτη Οδύσσεια για Βολιώτες, που είχαν κλείσει εισιτήριο μέσω της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να ταξιδέψουν σιδηροδρομικώς στη Θεσσαλονίκη. Εμειναν «αμανάτι» στην αποβάθρα του σταθμού με τις βαλίτσες και τα εισιτήρια στο χέρι, καθώς τα προγραμματισμένα δρομολόγια από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, τα οποία θα ξεκινούσαν στις 06:22, 09:22 και 12:22 αντίστοιχα, δεν εκτελέστηκαν ποτέ. Εντελώς απροειδοποίητα η Ομοσπονδία του ΟΣΕ αποφάσισε τα ξημερώματα να συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει χθες ενάντια στο ασφαλιστικό διάφορα συνδικάτα.

Αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία που θα προκαλούσε στο επιβατικό κοινό όχι μόνο στον Βόλο, αλλά σ’ ολόκληρη την επικράτεια, οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ, αφού έκαναν κατάληψη στον σταθμό του Ρέντη στην Αθήνα, δεν επέτρεψαν να μπει στις ράγες κανένα τρένο.

Ακολούθησε χάος. Επιβάτες που είχαν πληρώσει τα εισιτήριά τους απαιτούσαν να βρεθεί λύση για να ταξιδέψουν χωρίς να επιβαρυνθούν επιπλέον, πράγμα όμως αδύνατο. Τα μόνο δρομολόγια που εκτελούνταν τοπικά χθες μέχρι τις 15:30 ήταν από τον Βόλο μέχρι τη Λάρισα και αντίστροφα.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ
taxydromos.gr