Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Η Καρδιά Του Μυλοποτάμου Χτυπά Στο Μετρό Συντάγματος 23 Με 28 Μαρτίου.

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποτάμων την περίοδο 23 με 28 Μαρτίου 2020 η καρδιά του Μυλοποτάμου χτυπά στο Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή γεύσεων και πολιτισμού αναδεικνύουμε τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της περιοχής μας και καλούμε τους πολίτες να τα γευτούν και να τα αγοράσουν.
Παράλληλα θα οργανωθούν εκδηλώσεις γαστρονομίας, ιστορίας, πολιτισμού και τουριστικής προβολής του Μυλοποτάμου.
Καλούμε όλους τους Μυλοποταμίτες και κρητικούς που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή γεύσεων και πολιτισμού στο Μετρό του Συντάγματος να μας εκδηλώσουν την πρόθεσή τους για συμμετοχή. (Οι διαθέσιμοι χώροι που δε θα καλυφθούν από παραγωγούς της περιοχής μας θα διατεθούν σε κρητικούς παραγωγούς άλλων περιοχών).
Στο χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν παραγωγοί, επιχειρηματικές δραστηριότητες, προβολή τουριστικών καταλυμάτων κ.α.
Καλούμε επίσης συγκροτήματα και πολιτιστικούς συλλόγους να συμμετέχουν ενεργά προκειμένου να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Μυλοποτάμου.
Παράλληλα ζητούμε να μας αποσταλεί οπτικό και φωτογραφικό υλικό από όλες τις περιοχές του Μυλοποτάμου για να το αξιοποιήσουμε σε επίπεδο προβολής σε οθόνες που θα είναι τοποθετημένες στην είσοδο και στον εκθεσιακό χώρο.
Για δηλώσεις συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα και emails. ( 6974796622, 6976780800, em.kyrimis@yahoo.gr, dmaris50@gmail.com )
Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί στις 23 Μαρτίου στις 6:30 μ.μ.. Είστε όλοι προσκεκλημένοι.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ενεργά η Περιφέρεια Κρήτης και οι δήμοι Μυλοποτάμου και Ανωγείων.
Το Δ.Σ. εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον υφυπουργό Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη για την υποστήριξη και την αποδοχή του αιτήματος μας να φιλοξενηθεί η εκδήλωση στο συγκεκριμένο χώρο.

Για το ΔΣ της Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ένωσης Μυλοποτάμων
Ο Πρόεδρος Μανόλης Κυρίμης και ο Γ.Γ. Δημήτρης Μαρής


Μανώλης Κουράτορας
parapolitikakritis.gr