Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Goldair: Το 2020 η έναρξη κατασκευής του εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο.

Καλλίνικος Καλλίνικος. Eκτελεστικός
 Aντιπρόεδρος της Goldair
Ο όμιλος Goldair προχώρησε σε νέα συμφωνία, που θα ξεκινήσει από τη νέα χρονιά.

Η νέα συμφωνία της Goldair θα αφορά στην αποκλειστική παροχή υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών με αναπηρία ή και μειωμένη κινητικότητα (ΑμεΑ) στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, σε κοινοπραξία με την AAS assistance, αλλά και την έναρξη των εργασιών στο Θριάσιο Πεδίο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στελέχη του Ομίλου κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους, εντός του πρώτου εξαμήνου του 2020 εκτιμάται ότι θα μπορέσουν να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του μεγαλύτερου Εμπορευματικού Κέντρου της Νοτιοανατολικής Μεσογείου στο Θριάσιο, που έχει κερδίσει η κοινοπραξία Goldair Cargo-ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ.

Μετά από καθυστέρηση ενός και πλέον χρόνου για την έγκριση της σύμβασης από την Κομισιόν, έχει προχωρήσει ο τρίτος κύκλος ανταλλαγής ερωτήσεων από την DG Com προς την ΓΑΙΑΟΣΕ.

Οι μέτοχοι της «Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο» (ΘΕΚ ΑΕ), με απόφασή τους κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση, αποφάσισαν τη σταδιακή αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά 35 εκατ. ευρώ, καλύπτοντας την υποχρέωσή τους βάση της σύμβασης παραχώρησης.

tornosnews.gr