Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΟΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γεωργίου Ι. Λεβεντάκη.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω, με την παρούσα, ότι σήμερα ολοκληρώθηκαν οι επαφές μου με τη ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. και αποφασίστηκε η παραχώρηση του χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κυπαρισσίας, στο Δήμο μας.
Η συμφωνία αυτή αποτελεί μια σπουδαία στιγμή για το Δήμο Τριφυλίας, καθώς ένα αίτημα και όραμα πολλών ετών, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά, και γι’ αυτό το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, αλλά και εκ μέρους όλων των Τριφύλιων συμπολιτών μου, τη Διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε., που είδε θετικά το αίτημά μας αυτό και προέβη στην ολοκλήρωση των διαδικασιών.
Κάνουμε λοιπόν σήμερα, ένα σπουδαίο βήμα προς τον τελικό στόχο μας, που είναι η διαμόρφωση και αξιοποίηση του χώρου που μας παραχωρήθηκε, έτσι ώστε να παραδοθεί προς τους πολίτες και να χρησιμοποιηθεί κατά τέτοιο τρόπο, που θα αλλάξει την ποιότητα ζωής τους, αλλά και την εικόνα της πόλης.
Από την αρχή πίστευα πως, με μεθοδική και πολλή δουλειά, θα φτάναμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και η εξέλιξη αυτή με επιβεβαιώνει και με δικαιώνει απόλυτα.
Θα ήθελα όμως, κυρίως προς αποκατάσταση των πραγμάτων, να κάνω και μία αναφορά στο λάθος, που εκ παραδρομής και “εν τη ρύμη του λόγου”, ελέχθη κατά τη συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου και αντί της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. (την οποία για άλλη μια φορά ευχαριστώ) αναφέρθηκα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε..

Όπως και να έχει, αυτό που μετράει τελικά είναι το θετικό για όλους μας αποτέλεσμα.

Άλλωστε, τίποτε δε γίνεται τυχαία....,
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ


kyparissialive.blogspot.com