Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Οικογένεια έφτιαξε τεράστιο σιδηροδρομικό σταθμό στον κήπο τους.

Μια οικογένεια εδώ και πολλά χρόνια κατασκευάζει έναν σιδηροδρομικό σταθμό σε μινιατούρα στη πίσω αυλή του σπιτιού τους. Η κατασκευή είναι τόσο εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να έχει γίνει δημοφιλής τουριστικός προορισμός.


Εδώ και πολλά χρόνια, η οικογένεια Πέιτζ από τη Βρετανία χτίζει μια ιδιαίτερη σιδηροδρομική γραμμή στην πίσω αυλή του σπιτιού τους.
Πρόκειται για μια τεράστια σιδηροδρομική γραμμή σε μινιατούρα, πάνω στην οποία «ταξιδεύουν» καθημερινά 50 μικρά τρενάκια, τα οποία λειτουργούν με μπαταρίες και κινούνται με τηλεχειριστήριο.

Όλα ξεκίνησαν το 1986, όταν ο Ντέιβιντ Κίτλι ξεκίνησε για πρώτη φορά να φτιάχνει μικρά τρενάκια και να σχεδιάζει τον φανταστικό σιδηροδρομικό σταθμό «Λόου Παίξτον Γκάρντεν».

Σήμερα, ο Ιβάν Πέιτζ έχει επεκτείνει την σιδηροδρομική γραμμή του πεθερού του με τη βοήθεια του γιου του Ντέβιντ Πέιτζ.

Ο σιδηροδρομικός σταθμός που έχουν κατασκευάσει είναι τόσο εντυπωσιακός, με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε τουριστικό αξιοθέατο.

Η οικογένεια έχει ανοίξει το σπίτι της στο κοινό και αντί εισιτηρίου, αυτό που ζητούν από τους επισκέπτες είναι να κάνουν δωρεές σε δύο μικρές φιλανθρωπικές οργανώσεις.




sputniknews.gr