Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Τραγωδία στη Γαλλία: Νεκρά τρία παιδιά μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο.

Τραγική κατάληξη είχε το μοιραίο λάθος τριαντάχρονης οδηγού αυτοκινήτου να παραβιάσει τις μπάρες σε επίπεδη διάβαση τρένου. Το όχημα παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο σκοτώνοντας εκείνη και τα τρία ανήλικα παιδιά που συνόδευε.
Το τραγικό δυστύχημα συνέβη σε μια μικρή πόλη της Γαλλίας στις 09.54 τοπική ώρα το πρωί της Δευτέρας (15/7). Από τη σφοδρή σύγκρουση, τα γαλλικά ΜΜΕ σημειώνουν πως το όχημα εκτινάχθηκε σε απόσταση 50 περίπου μέτρων. Τέσσερις από τους 25 επιβάτες του τρένου τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά κυρίως από τα σπασμένα τζάμια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου, η συγκεκριμένη διάβαση δεν θεωρείται από τις επικίνδυνες. Οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει τα ακριβή αίτια της τραγωδίας. «Το όχημα παραβίασε τις κλειστές μπάρες πριν την σύγκρουση με το τρένο» αναφέρεται σε ενημέρωση της εταιρείας.


Φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων που βρέθηκε στο σημείο επιβεβαιώνει πως η μία μπάρα είναι σπασμένη. Εντολή για έρευνα έδωσαν οι εισαγγελικές αρχές.

Στο δημαρχείο της μικρής πόλης των 1000 κατοίκων κατέφθασαν ψυχολόγοι για να στηρίξουν τις οικογένειες των τριών παιδιών ενώ όλη η περιοχή αποκλείστηκε από την πυροσβεστική ώστε να απομακρυνθούν οι επιβάτες του τρένου.

pronews.gr