Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΕΚΒ: «Εκτροχιασμός στο σωματείο του ΟΣΕ»

Φωτό αρχείου
Για εκτροχιασμό στο σωματείο του ΟΣΕ» γίνεται λόγος σε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Βόλου. Όπως αναφέρεται, «μπορεί, για τα μάτια του κόσμου, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ να «σκοτώνονται» μεταξύ τους και να πλειοδοτούν σε «δημοκρατικές» τάχα ευαισθησίες, όμως, όπου τους βολεύει,
ομονοούν και συμπορεύονται, προκειμένου να αντιμετωπίσουν δολίως και να παραγκωνίσουν δημοκρατικά εκλεγμένους, μη αρεστούς σ’ εκείνους, εκπροσώπους των εργαζόμενων.


Τρανταχτό παράδειγμα συνδικαλιστικής δημοκρατικής εκτροπής, αλλά και συνάμα άθλιας «ιδεολογικής μετάλλαξης και συναλλαγής», αποτελεί η «συνεταιριστική επιχείρηση» που έστησαν χθες στο Σωματείο του ΟΣΕ οι συνδικαλιστικές δευτεράτζες και οι λοιποί «ανύπαρκτοι» της επιλογής των εργαζομένων, οι οποίοι και συνέπηξαν «μέτωπο», για να αφήσουν εκτός Προεδρείου την Ενωτική Κίνηση Σιδηροδρομικών, την πρώτη αναδειχθείσα δύναμη, στις εκλογές!
Ο σκοπός τους προφανής και διπλός: αφ’ ενός για να σταματήσουν την Ενωτική Κίνηση, που, με την ισχυρή εντολή της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζόμενων κρατούσε επί χρόνια αποφασιστικά το τιμόνι, υπερασπιζόμενη τα αιτήματα του Κλάδου, αλλά και προασπιζόμενη τα πραγματικά συμφέροντα του Κλάδου, αφ’ ετέρου δε για «να βάλουν στην άκρη», όσους με καθημερινό διαπρύσιο λόγο και θάρρος ξεμπρόστιαζαν τις «κοληγιές» του «Δικτύου» και, του Α.Σ.ΠΡΟ., καταγγέλλοντας τον «εκτροχιασμό» τους και την φιλεργοδοτική στάση τους!
Πλέον, με το συνδικαλιστικό αυτό πραξικόπημα, οι πραγματικοί τους στόχοι αποκαλύφθηκαν! «Συνεπιβάτες» της αθλιότητας», σφιχταγκαλιάσθηκαν στο ίδιο «βαγόνι», οδηγώντας τη συνδικαλιστική «αμαξοστοιχία» στον εκτροχιασμό της».

magnesianews.gr