Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Τίμησαν την μνήμη της Καλλιόπης Μπαξεβάνη.

Σε κλίμα οδύνης και θλίψεως τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ξηροκρήνης Θεσσαλονίκης το ετήσιο μνημόσυνο της Καλλιόπης Μπαξεβάνη συζύγου του σιδηροδρομικού Κυριάκου Μπαξεβάνη. 
Συγγενείς και φίλοι παραβρέθηκαν στην τελετή του μνημόσυνου για να τιμήσουν την μνήμη της αξιαγάπητης Πόπης. 
Στο μνημόσυνο παραβρέθηκε πολύ μεγάλος αριθμός σιδηροδρομικών δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση τους στον συνάδελφο τους Κυριάκο που ιδιαίτερα αγαπούν και εκτιμούν. Συνάδελφοι του αψηφώντας το κρύο και τις μεγάλες αποστάσεις έδωσαν το παρόν για να συμπαρασταθούν στον συνάδελφο τους και να του εκφράσουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους.. 
Όσοι γνώρισαν την εκλιπούσα μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Τι άλλο θα μπορούσε να ειπωθεί γα την Πόπη που το χαμόγελο της και η καλοσύνη της φώλιασαν στον νου και στην καρδιά των συνανθρώπων της. Τι να πει κανείς όταν μετά ένα χρόνο τόσοι άνθρωποι προσέρχονται για να τιμήσουν την μνήμη της. Αυτό σημαίνει μονό αγάπη και σεβασμό. 

Καλό παράδεισο Πόπη. 

Στην οικογένεια του Κυριάκου Μπαξεβάνη ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο  και όσο ζουν πάντα να την θυμούνται όπως και αυτοί που την γνώρισαν. Χρήστος Γιαννακίδης