Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

4 προορισμοί για ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη.

Αφήνουμε για λίγο την άνεση των αεροπλάνων και οργανώνουμε αξέχαστο ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη.

Άφησε για λίγο τους γρήγορους ρυθμούς των αεροπλάνων και μυήσου στη vintage ομορφιά των ταξιδιών. Οργάνωσε το επόμενο σου ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη και ζήσε μια ξεχωριστή, ταξιδιωτική εμπειρία.
Το τρένο αποτελεί ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά και παλιά μέσα μεταφοράς, το οποίο μπορεί να σε καθυστερεί λίγο στον προορισμό σου, όμως σου χαρίζει καινούργιες εικόνες και εμπειρίες, που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Εάν ψάχνεις για μια διαφορετική εμπειρία στη Γηραία ήπειρο, τότε επίλεξε έναν από τους παρακάτω προορισμούς για ένα ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, που θα σου μείνει αξέχαστο!
Το iTravelling.gr βρήκε 3 προορισμούς για ένα αξέχαστο ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη:

Glacier Express στην Ελβετία


Αποτελεί έναν από τους must προορισμούς για ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη. Η Ελβετία θα σε ταξιδέψει σε ένα λευκό παράδεισο στις χιονισμένες Άλπεις με τα ξύλινα σαλέ, τις καταπράσινες κοιλάδες και με τελικό σταθμό το St. Moritz. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 7 ώρες και διασχίζει πάνω από 90 τούνελ και 290 γέφυρες.

Rhine Valley Line στη Γερμανία


Ποιος θα έλεγε όχι σε μια διαδρομή γύρω από μεσαιωνικά κάστρα, πράσινες εκτάσεις και θέα στον ποταμό Ρήνο; Το Rhine Valley Line αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, Διασχίζει 99,7 χλμ από το Mainz στο Koblenz και έχει τελικό προορισμό το οχυρό του Ehrenbreitstein.

Talyllyn Railway στην Ουαλία


Είναι ο πρώτος σιδηρόδρομος του κόσμου. Ο «σιδηρόδρομος με τη χρυσή καρδιά» ή αλλιώς Talyllyn Railway θα σου χαρίσει ένα ξεχωριστό ταξίδι στην Ουαλία. Περνάει μέσα από την κοιλάδα Fathew, όπου θα δεις από κοντά τα δεκάδες ορυχεία της περιοχής.

The Royal Scotsman στην Σκωτία


Το μικρό αυτό τρένο θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά! Το Royal Scotsman διαθέτει μόνο 36 θέσεις και vintage ατμόσφαιρα και θα σε ταξιδέψει από το μεσαιωνικό Εδιμβούργο μέχρι τα διάσημα Highlands. Θα δεις τις πράσινες εκτάσεις της Σκωτίας, δεκάδες λίμνες, ποτάμια και ιστορικά κάστρα, εικόνες που θα σου μείνουν αξέχαστες. Για περισσότερη σκωτσέζικη ατμόσφαιρα, μπορείς να νοικιάσεις ή και να ράψεις κιλτ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και να αισθανθείς σα γνήσιος Σκωτσέζος.

Αργυρώ Ντόκα
itravelling.gr