Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Εμπιστεύτηκε την πλοήγηση και κατέληξε σε γραμμές του τρένου!

Η ανάρτηση της αστυνομίας συνοδεύτηκε και από τη σχετική φωτογραφία

Για αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε μια γυναίκα στην Πενσιλβάνια, ακολουθώντας τις οδηγίες που της έδινε το σύστημα πλοήγησης.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Ντουκέσν, το βράδυ της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου, η οδηγός ενός οχήματος παγιδεύτηκε στις σιδηροδρομικές γραμμές, καθώς όπως είπε στους αξιωματικούς «το GPS τη συμβούλευσε να πάρει αυτόν τον δρόμο».

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη.

Όταν οι αξιωματικοί ρώτησαν την οδηγό του αυτοκινήτου τι ακριβώς είχε συμβεί, εκείνη τους είπε πως ακολουθούσε τις οδηγίες που της έδινε το GPS, το οποίο την οδήγησε στο συγκεκριμένο σημείο.

Το αυτοκίνητο που βρισκόταν ακινητοποιημένο πάνω στις γραμμές του τρένου ρυμουλκήθηκε από το σημείο, ενώ η γυναίκα πήρε κλήση για απρόσεκτη οδήγηση. Η αστυνομία ανέφερε πως ήταν 100% νηφάλια και πως δεν βρισκόταν σε ιατρική κατάσταση τέτοια που να επηρεάζει τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις της. Απέφυγε ωστόσο να δημοσιεύσει τα στοιχεία της στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook σχετικά με το συμβάν.

Αρκετοί θεωρούν πως η οδηγός απλά βιάστηκε να στρίψει την ώρα που το σύστημα πλοήγησης την ενημέρωνε για μια επικείμενη στροφή. Άλλοι πάλι υποψιάζονται πως η γυναίκα που βρισκόταν στο τιμόνι ήταν μεγάλης ηλικίας και απλά μπερδεύτηκε.

newsbeast.gr