Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Niagara Curry: Το εστιατόριο που ένα τρενάκι σου σερβίρει το φαγητό!

Στο Niagara Curry μην περιμένεις σερβιτόρο! Ένα τρενάκι μοντελισμού σου φέρνει το φαγητό σου!

Σ’ αρέσουν τα ψαγμένα μέρη; Μήπως λατρεύεις και τα τρένα; Εάν σε όλα τα παραπάνω, απάντησες θετικά, τότε κλείσε εισιτήρια για Τόκυο.
Ο λόγος; Θα επισκεφτούμε το Niagara Curry, το εστιατόριο που ένα τρενάκι μοντελισμού σου σερβίρει το φαγητό σου! Το πιάτο, που παρήγγειλες, ταξιδεύει στις μικροσκοπικές του ράγες και σου χαρίζει vintage ατμόσφαιρα, παιχνίδι αλλά και γεύση.


Στο Niagara Curry θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε ένα μουσείο τρένων. Θα το βρεις κοντά στο σταθμό τρένου Yutenji και αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία για τους λάτρεις των ταξιδιών αλλά και των τρένων. Η σπεσιαλιτέ του δεν είναι άλλη από το τηγανιτό ρύζι με κάρι, όπως μαρτυρά και το όνομά του, και λειτουργεί ασταμάτητα από το 1967. Μπορεί ο ιδιοκτήτης να πέθανε πριν μερικά χρόνια, όμως η αγάπη του για τα τρένα επιβιώνει μέσα από το Niagara Curry.

Niagara Curry: Ένα θεματικό εστιατόριο

Οι κάτοικοι στο Τόκυο περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους μέσα σε ένα τρένο. Από αυτή τη ρουτίνα εμπνεύστηκε ο ιδρυτής του Niagara Curry και το μετέφερε στο εστιατόριό του. Εκεί θα βιώσεις όλη την εμπειρία ενός «θεματικού πάρκου» για τα τρένα. Θα κόψεις εικονικό εισιτήριο τρένου με το μενού σου, θα πάρεις καπελάκι, γκραβούρες με παλιά τρένα και θα σερβιριστείς από το διάσημο τρένο μοντελισμού, που περνάει στη μπάρα.


Το μενού μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυγά τηγανιτά με γαρίδες, λαχανικά με τυρί, χοιρινές μπουκιές, όλα φυσικά με μπόλικο κάρυ. Οι μάγειρες του εστιατορίου φροντίζουν να σε ενημερώσουν πως καυτερό είναι το κάθε πιάτο και σε συμβουλεύουν ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Πάρε μια γεύση από το παρακάτω video:

iTravelling info:

itravelling.gr