Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Αγγλία: Πιθανόν «καλλιτέχνες γκράφιτι» οι τρεις νεκροί που παρέσυρε τρένο στο Λονδίνο.

Το ενδεχόμενο οι τρεις άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους αφότου τους παρέσυρε τρένο στο Λονδίνο να ήταν καλλιτέχνες γκράφιτι εξετάζουν οι βρετανικές αρχές, που συνεχίζουν τις έρευνες τόσο για την ταυτοποίηση των θυμάτων όσο και του τρόπου με τον οποίο σκοτώθηκαν στο Loughborough Junction, έναν πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό κοντά στο Μπρίξτον, στις 07:30 τοπική ώρα

Οι τρεις άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί από το παραϊατρικό προσωπικό. Μέχρι στιγμής, μόνο ένας έχει αναγνωριστεί.

Πάντως, άγνωστο παραμένει ακόμη πότε χτυπήθηκαν από την αμαξοστοιχία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η ώρα του δυστυχήματος ήταν μετά τις 5 το πρωί, όταν και ξεκινούν οι υπηρεσίες των τρένων στην περιοχή.

Ο επιθεωρητής Matt Allingham της βρετανικής υπηρεσίας μεταφορών ανέφερε ότι βασικό σενάριο των αρχών ήταν ότι επρόκειτο για καλλιτέχνες γκράφιτι, αφού βρέθηκαν σπρέι κοντά στα άψυχα κορμιά τους.

«Τα σώματα εντοπίστηκαν από οδηγό τρένου. Ξέραμε ότι είναι νεκροί πριν φτάσουμε στο σημείο. Υπάρχει μια πιθανότητα να έγινε το ατύχημα τις ώρες που υπήρχε σκοτάδι, γι' αυτό και δεν είχε αναφερθεί νωρίτερα. Εξακολουθούμε να προσπαθούμε να εντοπίσουμε το τρένο που τους χτύπησε», ανέφερε.

Ο επιθεωρητής διευκρίνισε ότι η βρετανική αστυνομία μεταφορών ειδοποιήθηκε στις 7.34 το πρωί (τοπική ώρα). «Θεωρούμε ότι πέθαναν νωρίτερα και ότι τα τραύματα προήλθαν επειδή τους χτύπησε τρένο. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας ενημέρωσαν μία οικογένεια για τα θλιβερά νέα, καθώς εκτιμάται ότι ένα θύμα ήταν γιος τους», είπε.

«Οι έρευνές μας εστιάζουν στο πώς και γιατί οι άνδρες βρέθηκαν στις γραμμές τις πρώτες πρωινές ώρες», πρόσθεσε.

Πηγή :matrix24.gr