Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Χατζηδάκης: Για κλάματα οι δικαιολογίες του Σπίρτζη -Για τις προσλήψεις στην ΕΕΣΤΥ.

«ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ»

Ο Κωστής Χατζηδάκης κατηγόρησε τον Χρήστο Σπίρτζη ότι ψεύδεται και ότι προέβαλε δικαιολογία για κλάματα, σχετικά με τις προσλήψεις στην ΕΕΣΤΥ που κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Απαντώντας στην ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σχετικά με τις 424 προσλήψεις που έγιναν στην Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι «ο κ. Σπίρτζης, κατά την προσφιλή του τακτική, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο και ψεύδεται».

«Οι 424 προσλήψεις με συμβάσεις έργου που έγιναν μέσα σε ένα χρόνο στην ΕΕΣΣΤΥ -μία εταιρεία με προσωπικό 400 εργαζομένους!!- υπάρχουν μία-μία στη Διαύγεια και εκθέτουν τον υπουργό και τη διοίκηση της εταιρείας», προσθέτει ο κ. Χατζηδάκης.

Επιπλέον, χαρακτηρίζει «δικαιολογία για κλάματα» την προσπάθεια, να βαφτίσουν τις προσλήψεις μαθητεία, καθώς η σχολή μαθητείας εγκαινιάστηκε μόλις στις 19-12-2017, ενώ οι προσλήψεις είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2016. «Λοιπόν, κ. Σπίρτζη ο ελέφαντας είναι στο δωμάτιο και δεν κρύβεται με τίποτα!!» καταλήγει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.


Πηγή: iefimerida.gr