Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Περάσματα θανάτου στις γραμμές ΟΣΕ της Λάρισας. Δείτε εικόνες και βίντεο.


ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ LARISSANET ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο 10ΧΡΟΝΟΣ

Οργή και θυμός επικρατεί στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης επί της οδού Βοιωτίας που είδαν το 10χρονο Κωνσταντίνο Καραμήτσιο το μεσημέρι της Πέμπτης να χάνει την ζωή του από διερχόμενη αμαξοστοιχία.
Σύμφωνα με την αστυνομία το άτυχο αγόρι βρέθηκε στις γραμμές με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο την ώρα που από το σημείο περνούσε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται πως η περίφραξη των γραμμών επί της οδού Βοιωτίας παρουσιάζει πολλά ανοίγματα σε σημείο που μπορεί να περάσει ακόμη και ένας ενήλικας. Το ερώτημα είναι πως το 10χρονο παιδί βρέθηκε στις γραμμές του τρένου και έχασε την ζωή του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες και εξετάζει η αστυνομία προσεκτικά, φαίνεται πως ο μικρός Κωνσταντίνος πέρασε μέσα από ένα από τα πολλά ανοίγματα που έχει η περίφραξη της σιδηροδρομικής γραμμης. To larissanet.gr έκανε αυτοψία σήμερα στην περιοχή και παρουσιάζει όλα αυτά τα επικίνδυνα περάσματα.

Στο ύψος της διάβασης που έγινε το κακό παρατηρεί κανείς ότι όχι μόνον είναι χαμηλή η περίφραξη αλλά λείπει και ένα μεγάλο ενδιάμεσο κομμάτι κάνοντας εύκολη υπόθεση της πρόσβαση στις γραμμές. Ανάλογη είναι και η κατάσταση από εκείνο το σημείο έως το κοντινό ανάχωμα.

Σε πολλά τμήματα τα ανοίγματα μικρά ή μεγάλα είναι εμφανή δίνοντας πρόσβαση σε πολλά μικρά παιδιά που υπάρχουν στην συνοικία. Μάλιστα εντύπωση προκαλεί πως πάνω στο ανάχωμα εντοπίσαμε ένα τεράστιο άνοιγμα που άνετα περνά ακόμη κι ένας ενήλικας. Για όλα αυτά οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και ζητούν παρέμβαση προκειμένου να αποκατασταθούν τα ανοίγματα που παρουσιάζει η περίφραξη του ΟΣΕ.



Ο οδηγός της αμαξοστοιχία συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Η κηδεία του 10χρονου Κωνσταντίνου θα γίνει αύριο το μεσημέρι.

Κάτοικος της περιοχής μιλάει στη larissanet.gr για τη στιγμή του δυστυχήματος:

Π.Γ


Πηγή: larissanet.gr