Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Υπό Βροχή τελέστηκαν τα εγκαίνια του έργου «Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας». Δείτε εικόνες.


Τα εγκαίνια του έργου «Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας» τελέστηκαν το βράδυ της Τρίτης 29 Αυγούστου παρουσία του προέδρου της ΓΑΙΑΟΣΕ κ.Αθανάσιου Σχίζα.

Στα εγκαίνια, που έγιναν υπό δυνατή βροχή, παρευρέθηκαν ο δήμαρχος κ. Νίκος Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιάννης Παρθενόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σταύρος Βαλσαμίδης, Στέλιος Δάγγας, Δώρης Καρανάτσιος, Δώρης Καρανάτσιος και η κ. Τάνια Τάκη – Τζέπου, δημοτικοί σύμβουλοι και λιγοστός κόσμος.
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Σχίζα για την άψογη συνεργασία, η οποία, όπως τόνισε, θα συνεχιστεί, ζητώντας του την αύξηση των δρομολογίων και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών για την εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής και την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Από την πλευρά του ο κ. Σχίζας υπογράμμισε πως η ΓΑΙΟΣΕ καταβάλει προσπάθειες για τον εκσυγχρονισμού του δικτύου, το οποίο, όπως παραδέχτηκε, υπολειτουργεί στην περιοχή μας.



Πηγή: makedonikanews.gr