Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Τελειώνει η ταλαιπωρία από τα έργα του τραμ στην είσοδο του Πειραιά.


Τέλος φαίνεται να παίρνει από αύριο (Πέμπτη) η ταλαιπωρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Πειραιά από το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί εδώ και περίπου μια εβδομάδα λόγω των έργων του τραμ.
Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης η «Τραμ ΑΕ» τον ενημέρωσε ότι ανοίγει ο δρόμος, στη γέφυρα Παπανδρέου που δημιουργείται το πρόβλημα στο ύψος του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» και στη συνεχεία θα δοθούν όλες οι λωρίδες στην κυκλοφορία.

Παράλληλα, θα δουλέψουν εντατικά και θα απελευθερωθεί ο δρόμος μέχρι και τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και είναι πιθανό να κλείσει μετά τις γιορτές μόνο για δύο ημέρες.

Ο δήμαρχος χαρακτήρισε την κατάσταση «απελπιστική» και όπως είπε από την προηγούμενη εβδομάδα για να μπει κανείς στον Πειραιά, η ουρά ξεκινούσε πολλές φορές από το ίδρυμα Νιάρχου, από το Δέλτα του Φαλήρου ή λίγο παρακάτω.

«Ειδικά τις ώρες αιχμής το πρωί, είναι απαράδεκτο σε μια πόλη με ένα μεγάλο λιμάνι, με υπηρεσίες, με χαρακτηριστικά μητροπολιτικού δήμου να μην μπορείς να μπεις στην πόλη. Διότι δεν είναι η κίνηση μόνο στην παραλιακή και στην Πειραιώς. Υπάρχει το ίδιο πρόβλημα για να μπουν τα αυτοκίνητα από Λαμπράκη και πραγματικά είναι κάτι που αυτές τις μέρες είναι αφόρητο. Βέβαια, παραμένουν προβλήματα στην πόλη, που δεν θα λυθούν άμεσα. Το έχω ξαναπεί, δεν είναι δημοτικό έργο, το έχω πει εκατό φορές. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε στο τέλος αυτής της πολυετούς ταλαιπωρίας» ανέφερε.


Συντάκτης: Χριστίνα Παπασταθοπούλου
Πηγή: efsyn.gr