Πλήθος κόσμου συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία τον τελωνειακό Χρήστος Καζαντζίδη που έφυγε χθες ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 63 ετών. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κρυονέρι Σοχού και η ταφή του έγινε στα κοιμητήρια του χωριού.
Από όλα τα μήκη και τα πλάτη του Νομού Θεσσαλονίκης, μικρή και μεγάλη, επώνυμη και ανώνυμη, ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν το δικό τους άνθρωπο, ως ελάχιστο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στην μνήμη του. Στον άνθρωπο που έκανε σκοπό της ζωής του την προφορά στον συνάνθρωπο του.
Μεταξύ εκείνων που έδωσαν το πάρων και αποχαιρέτισαν τον θανόντα ήταν, οι Δήμαρχοι Αμπελοκήπων- Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου , Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, οι πρώην Δήμαρχοι Βερτίσκου κ. Χαράλαμπος Ασλανίδης, και Λαγκαδά κ. Γιάννης Αναστασιάδης , ο πρώην Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Φάνης Παπάς .
Τα «Σ.Ν.» Εύχονται στην σύζυγο του εκλιπόντος, Βασιλική, τις Κόρες του Έφη, Χρυσούλα και Μάρθα ο Θεός να τους δώσει δύναμη για να μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτό το οδυνηρό κτύπημα της μοίρας και να είναι πάντα υπερήφανοι για αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο.
Καλό σου ταξίδι αγαπητέ μου φίλε… Θα είσαι πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου.