Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Περιοδεία κλιμακίου της ΕΡΓΟΣΕ, σε Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη.

Κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θάνο Βούρδα, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις και συναντήσεις από την 1η Μαρτίου έως και 4 Μαρτίου 2016 σε Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα:
Την Τρίτη 1η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε όλα τα εργοτάξια του έργου της νέας Σύγχρονης Διπλής Σιδηροδρομικής γραμμής Τιθορέα – Λιανοκλάδι – Δομοκός.
Την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 9:00 π.μ θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη Δημοτική Αρχή της Λαμίας και φορείς της περιοχής, αμέσως μετά θα γίνει επίσκεψη στο έργο της υπόγειας διάβασης στην περιοχή Σαράγια – Γκαζέλο. Στις 5:00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικάλων. Στις 6:30 μ.μ έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων.
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε τμήματα των υφιστάμενων γραμμών Παλαιοφάρσαλο – Καλαμπάκα και Λάρισα – Βόλος, στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη των διαδικασιών υλοποίησης των έργων Ηλεκτροκίνησης και Σηματοδότησης στα τμήματα αυτά.
Την Παρασκευή 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στις 9:00 π.μ σύσκεψη στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη για τα έργα που υλοποιούνται και προγραμματίζονται στην Βόρεια Ελλάδα.

Στις 13:00 μ.μ το κλιμάκιο της ΕΡΓΟΣΕ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σχετικά με την ενεργοποίηση διαδικασιών υλοποίησης του Δυτικού Προαστιακού της Θεσσαλονίκης.