Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Φωτογραφία από την χθεσινή στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ.

Στάση εργασίας εργαζομένων του ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΣΕ χθες το μεσημέρι. Κατεβασμένα ρολά στην είσοδο του Προαστιακού εξαιτίας της στάσης εργασίας εργαζομένων του ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του ΟΣΕ και του Προαστιακού. Στάσεις εργασίας πραγματοποίησαν χθες τα σωματεία εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Πανελλήνια Ένωση Σταθμαρχών ΟΣΕ) με αποτέλεσμα να ματαιωθούν δρομολόγια στον προαστιακό και τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο, μεταξύ των ωρών 13:00 - 15:00.
Κατεβασμένα ρολά στην είσοδο του Προαστιακού εξαιτίας της στάσης εργασίας εργαζομένων του ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του ΟΣΕ και του Προαστιακού.
Στάσεις εργασίας πραγματοποίησαν χθες τα σωματεία εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Πανελλήνια Ένωση Σταθμαρχών ΟΣΕ) με αποτέλεσμα να ματαιωθούν δρομολόγια στον προαστιακό και τους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο, μεταξύ των ωρών 13:00 - 15:00.

Πηγή: naftemporiki.gr