Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Απάντηση του ΟΣΕ, σχετικά με το ρεπορταζ, "Πάτρα: 3 τεχνικοί του ΟΣΕ καλύπτουν τις ανάγκες συντήρησης του δικτύου".

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:


"Ο Προαστιακός της Πάτρας, είναι ένα σιδηροδρομικό κεκτημένο της πόλης.
Ο ΟΣΕ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έχουν στη διάρκεια των τελευταίων 5 χρόνων εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για την ασφαλή και ποιοτική λειτουργία του Προαστιακού, γεγονός που καταδεικνύεται από την καθολική του αποδοχή, εκ μέρους των πολιτών της Πάτρας.
Στο πλαίσιο αυτό, είναι λυπηρό το γεγονός ότι, ρεπορτάζ που έγινε κατά τη διάρκεια νυχτερινών εργασιών καθαρισμών-εκχορτώσεων-ευπρεπισμού της γραμμής, μέσα στην Πάτρα, κατέληξε να αναδεικνύει σύμφωνα με φερόμενες δηλώσεις των εργαζομένων του ΟΣΕ στο σημείο αυτό, με γενικόλογες αναφορές και χωρίς την παράθεση κανενός στοιχείου, στο ότι η ασφάλεια του μέσου, είναι αμφίβολη.
 Το προσωπικό του ΟΣΕ, οι σιδηροδρομικοί στο σύνολό τους, εργάζονται μέρα και νύχτα -όπως προκύπτει και από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ- και διασφαλίζουν τη λειτουργία του προαστιακού με τρόπο απολύτως αξιόπιστο.
Οι φερόμενες ως "δηλώσεις", είναι απολύτως ανακριβείς (όπως ότι είναι τρείς -όλοι κι όλοι- οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ με έδρα την Πάτρα) και φυσικά ανυπόστατες.
Σε πείσμα των πολύ λίγων οι οποίοι αντιμάχονται τον Προαστιακό της Πάτρας, την απάντηση δίνουν οι χιλιάδες πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά το συγκεκριμένο μέσο, το οποίο θα συνεχίσει να υπάρχει, να βελτιώνεται και να επεκτείνεται.

ΕΚ ΤΟΥ ΟΣΕ ΑΕ

ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΑΤΡΑΣ"