Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Υπάλληλος του ΟΣΕ, κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

  Οι μνήμες της πιο στυγερής δολοφονίας που έχει γίνει στη Μεσσηνία, καθώς το ένα θύμα ήταν μόλις 2,5 χρόνων, ξύπνησαν και πάλι χθες στην αίθουσα του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την έναρξη σε δεύτερο βαθμό της δίκης για την εγκληματική οργάνωση που έχει καταδικασθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία του 35χρονου Αλβανού Φελίμ Μεσάι και του 2,5 ετών γιου του Κέρι, την εκβίαση καταστηματαρχών και τη διακίνηση ναρκωτικών.
  Η δίκη ξεκίνησε επί της ουσίας χθες το πρωί και στο εδώλιο κάθονται 13 άτομα με διαφορετικές κατηγορίες, ανάμεσά τους ένας υπάλληλος του ΟΣΕ, ένας δημόσιος υπάλληλος και ένας συνταξιούχος αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών.
 Αίσθηση προκάλεσε κατά την εκφώνηση των μαρτύρων η απουσία όσων είχαν σχέση με τους εκβιασμούς. Μάλιστα, ο εισαγγελέας πρότεινε τη βίαιη προσαγωγή τους και αυτό θα αποφασισθεί στην επόμενη συνεδρίαση. Επίσης, θα αποφασισθεί η κλήτευση καταστηματάρχη νυχτερινού κέντρου που φέρεται να εκβιαζόταν.
   Η διαδικασία ξεκίνησε με δήλωση του 51χρονου Βασίλη Βαρελά και του δίδυμου αδελφού του, που έχουν καταδικασθεί από το πρώτο δικαστήριο ο πρώτος ως αρχηγός της οργάνωσης και ο δεύτερος για συμμετοχή, ότι παραιτούνται από την έφεση που έχουν κάνει.

Πηγή: tharrosnews.gr