Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η.Π.Α: Παρέδωσε τον γιο της στις αρχές, για σεξουαλική επίθεση και ληστεία σε τραίνο!

 Να παραδοθεί στις αρχές ανάγκασε τον 15χρονο γιο της μια μητέρα από το Σικάγο, όταν αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον δράστη που αναζητούσαν οι αρχές για σεξουαλική επίθεση, ξυλοδαρμό και ληστεία στο τρένο, στον σταθμό Oak Park.
  Ο 15χρονος DeShawn Isabelle, που συνελήφθη και κρατείται από τις αρχές για την επίθεση σε 41χρονη γυναίκα, και θα καταδικαστεί σαν ενήλικος.
 Όταν επιβιβάστηκε στον σταθμό Oak Park το απόγευμα της Δευτέρας, στο βαγόνι υπήρχε μόνο η 41χρονη γυναίκα. Άρχισε να τη χτυπά στο κεφάλι και αφού την παρενόχλησε σεξουαλικά συνέχισε να τη χτυπά και να την κρατά στο πάτωμα για να μη βγει στην επόμενη στάση. Ο 15χρονος απαίτησε να του δώσει τα χρήματά της και άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο και 2.000 δολάρια που είχε στην τσάντα της και επρόκειτο να στείλει στην οικογένειά της στην Ταϊλάνδη. Κατέβηκε δύο στάσεις μετά, στον σταθμό Cicero, και τότε μπόρεσε το θύμα του να πατήσει το κουμπί έκτακτης ανάγκης. 
 Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με διάσειση και κοψίματα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν μέχρι την Πέμπτη.
  Η μητέρα του 15χρονου είδε τα πλάνα που έδωσαν οι αρχές στη δημοσιότητα και, αφού αναγνώρισε τον γιο της, τον ανάγκασε την Τετάρτη να παραδοθεί στις αρχές. Ο κατηγορούμενος είπε πως χρησιμοποίησε τα χρήματα που έκλεψε για την αποφοίτησή του, junk food και Air Jordan φόρμες.

Πηγή: newsit.gr