Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει για την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. 
Τα δύο μεγαλύτερα συνδικάτα της χώρας τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα έχουν προκηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία για την ερχόμενη Πέμπτη. 
Το συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί για τις 11.00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ξεχωριστό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει την ίδια ώρα στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ. 
Δείτε αναλυτικά το απεργιακό δελτίο στα μέσα μεταφοράς για να προγραμματίσετε τις μετακινήσεις σας και τις δουλειές σας. 

- Λεωφορεία και Τρόλεϊ: Θα κινηθούν από τις 9.00 πμ εως τις 21.00 μμ. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας εως τις 9.00 το πρωί και απο τις 9.00 το βράδυ εως τη λήξη της βάρδιας. 

- Οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ: Θα κινηθούν από τις 10.00 πμ εως τις 16.00 μμ. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας εως τις 10.00 το πρωί και απο τις 4.00 το μεσημέρι εως τη λήξη της βάρδιας για να διευκολύνουν τους πολίτες να κατέβουν στα συλλαλητήρια. 
Οι συρμοί του ΜΕΤΡΟ θα σταματάνε στη Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω της απεργίας στον Προαστιακό. 

- Οι συρμοί του ΤΡΑΜ: Θα κινηθούν από τις 9.00 π.μ εως τις 17.00 μ.μ. Οι εργαζόμενοι δηλαδή θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας εως τις 9.00 το πρωί και από τις 5.00 το απόγευμα εως τη λήξη της βάρδιας. 

- Τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστικού: Δε θα κυκλοφορήσουν καθόλου καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

newsit