Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Alstom: Διπλασιασμός εσόδων στα €8,2 δισ.

Οι παραγγελίες στο τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου εκτινάχθηκαν στα 8,2 δισ. ευρώ ανακοίνωσε η εταιρία από την έδρα της στο Παρίσι.


Η Alstom SA, ο γαλλικός μηχανολογικός όμιλος που έχει συμφωνήσει να πωλήσει το μεγαλύτερο τμήμα των επιχειρήσεων ενεργειακού εξοπλισμού στην General Electric Co. για να επικεντρωθεί στις επιχειρήσεις αμαξοστοιχιών, ανακοίνωσε ότι οι παραγγελίες της διπλασιάστηκαν στο οικονομικό α΄ τρίμηνο, χάρη στην παραγγελία 4 δισ. ευρώ της Νοτίου Αφρικής για παροχή τρένων.
Οι παραγγελίες στο τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου εκτινάχθηκαν στα 8,2 δισ. ευρώανακοίνωσε η εταιρία από την έδρα της στο Παρίσι.
Η ακμάζουσα επιχείρηση τρένων προσφέρει στήριξη στον διευθύνοντα σύμβουλο Patrick Kron, που αποφάσισε να πωλήσει τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία του κλάδου ενέργειας στην GE έναντι 12,35 δισ. ευρώ, λόγω της επιβράδυνσης της ζήτησης για ενεργειακές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη και τον αυξανόμενο ανταγωνισμό από τους Ασιάτες ανταγωνιστές.
Η γαλλική επιχείρηση θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα για να επεκτείνει τον βραχίονα σιδηροδρομικού εξοπλισμού, να μειώσει τα χρέη και να ανταμείψει τους μετόχους.

euro2dey