Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Η ετήσια Κάρτα και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το θέμα της ετήσιας κάρτας στο προαστιακό σιδηρόδρομο της  Θεσσαλονίκης θέτει με επιστολή του φίλος αναγνώστης, ο οποίος  εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την μη αποδοχή διευκολύνσεων με πιστωτική τραπεζική κάρτα από τον ΟΣΕ. Στην επιστολή του ο αναγνώστης μας  αναφέρει:

«Ζήτησα από  τον ΟΣΕ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου για να βγάλω ετήσια κάρτα που κοστίζει πάνω από 2000 και μου είπαν ότι δεν δέχονται να βάλουν δόσεις. Ποιος ο λόγος όμως να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου χωρίς δόσεις αλλά με εξόφληση όλου του ποσού, για να πληρώσω 400 ευρώ παραπάνω σε τόκους;»
Στην συνέχεια της επιστολή του ο αναγνώστης  αναρωτιέται αν ο ΟΣΕ είναι οργανισμός κοινής ωφέλειας η εισπρακτική επιχείρηση
«Αυτό δεν είναι επιχείρηση κοινής ωφέλειας αλλά επιχείρηση εισπρακτική καθαρά χωρίς ίχνος ευαισθησίας, αν νομίζουν αυτοί που διοικούν τον ΟΣΕ ότι θα ανεβάσουν έτσι τα κέρδη είναι γελασμένοι»  υπογραμμίζει ο  φίλος αναγνώστης.

«Σ.Ν»  Όπως πληροφορηθήκαμε τα εκδοτήρια εισιτηρίων και καρτών, τα οποία τα διαχειρίζονται ιδιώτες , δεν έχουν δικαίωμα διευκολύνσεων βάση της σύμβασης τους με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Είναι θέμα καθαρά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μας είπαν