Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κλέφτης άρπαξε τσάντα με ένα νεογέννητο από βαγόνι τρένου

Η πράξη του αυτή απεδείχθη σωτήρια για τη ζωή του βρέφους

Ένας πλανόδιος πωλητής στην Ινδία που έκλεψε μια τσάντα, ελπίζοντας ότι μέσα θα περιείχε ένα μικρό θησαυρό, με έκπληξη αντίκρισε ότι ο «θησαυρός» που νόμιζε ότι είχε καταφέρει να αποσπάσει ήταν… ζωντανός, και δεν ήταν άλλος από ένα νεογέννητο αγοράκι δύο μόλις εβδομάδων!
Ο 20χρονος Kishor Kale πουλούσε βερνίκια νυχιών στις γυναίκες που επέβαιναν στο τρένο, που έφυγε από το σταθμό Chhatrapati Shivaji με προορισμό τη Belapur στη Μουμπάι. Ξαφνικά αντίκρισε μια εγκαταλελειμμένη τσάντα στην άκρη ενός βαγονιού.

Ελπίζοντας ότι περιείχε χρήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, ο νεαρός άντρας την άρπαξε και κατέβηκε από το τρένο.

Όταν άνοιξε το φερμουάρ στην αποβάθρα του σταθμού που κατέβηκε αντίκρισε μέσα σε αυτή ένα νεογέννητο μωρό.

Σοκαρισμένος από το θέαμα παράτησε το μωρό και προσπάθησε να διαφύγει, όμως ένας ελεγκτής κατάφερε να τον σταματήσει, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.


Οι υπεύθυνοι του σταθμού ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον νεαρό άντρα, νομίζοντας ότι είχε προσπαθήσει να εγκαταλείψει το ίδιο του το παιδί.

«Ερευνάμε την υπόθεση. Ο συλληφθείς θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη και να βρούμε την πραγματική οικογένεια του μικρού. Αν ο κ. Kale δεν είχε αρπάξει την τσάντα πιστεύοντας ότι περιέχει λεφτά, το παιδί θα μπορούσε να έχει πεθάνει» ανέφερε ο αξιωματικός Hanuman Kharat.

newsdeast.gr