Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Η ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος έκοψε την πίτα της. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε σήμερα στα γραφεία της η συνδικαλιστική παράταξη ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος. Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο Γραμματέας της ΔΑΚΕ-Σ  Β.Ε  κ. Νίκος Λάζου οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της Παράταξης  στον χρόνο που έφυγε.
 Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣ κ. Παρασκευάς Πουρλιάκας.
 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εργαζομένων από την Λάρισα και την Αθήνα πολλά μέλη της παράταξης καθώς επίσης ο Γενικός Γραμματέας των συνταξιούχων σιδηροδρομικών Β.Ε  κ. Νίκος Τζήκας και το μέλος της διοίκησης κ. Νίκος Κάνακης.

 Την    εκδήλωση  τίμησε, για μια ακόμη φορά, με την παρουσία του  ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΣ  και Γ.Γ της ΓΣΕΕ κ. Γιώργος Τσαλικάκης. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από της εκδήλωση.  Αργότερα δείτε τις δηλώσεις στα «Σ.Ν»  του Γ.Γ της ΠΟΣ κ. Παρασκευά Πουρλιάκα.





















Ελληνικά GR