Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί της Θεσσαλονίκης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Σωματείου τους. Δείτε βίντεο και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Πιστοί στο ραντεβού τους ήταν και φέτος οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί της Θεσσαλονίκης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης του Σωματείου τους « Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»  και παρέστησαν  στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.


Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έδωσε την ευκαιρία σε νέους και παλιούς συνταξιούχους να ανταμώσουν και  να θυμηθούν αναμνήσεις από τον εργασιακό τους  βίο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος  Αμπελοκήπων –Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣ κ. Παρασκευάς Πουρλιάκας, ο πρόεδρος του ΣΣΒΕ κ. Νικόλαος Λάζου, ο 

εκπρόσωπος του σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών Μακεδονίας –Θράκης κ. Γιώργος Παραστατίδης, 


ο εκπρόσωπος του ΕΚΘ κ. Αριστείδης Μαλαματάς, 





ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας των συνταξιούχων σιδηροδρομικών κ. Κυριάκος Κάσσης,  


 ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων σιδηροδρομικών Λάρισας κ. Ιωάννης Πολυημέρου, ο πρόεδρος των φίλων σιδηροδρόμου κ. Ευθύμιος Κοντόπουλος, ο πρόεδρος του «Θερμαϊκού» κ. Σωτήρης Γιαννόπουλος, εκπρόσωποι συνταξιούχων από την Φλώρινα την Δράμα και άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδος,  πρώην διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ, ο πρώην  πρόεδρος της ΠΟΣ και Γ. Γ  της ΓΣΕΕ κ. Γιώργος Τσαλικάκης και μεγάλος αριθμός συνταξιούχων. 

Βασικός ομιλητής  ήταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδία των συνταξιούχων σιδηροδρομικών κ. Βασίλης Αποστολόπουλος ο όποιος   περιέγραψε με μελανά χρώματα την κατάσταση που βιώνουν οι συνταξιούχοι σιδηροδρομικοί  σήμερα  τόσο με την οικονομική κατάσταση όσο και με την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. 


Πριν την έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των συναδέλφων τους που έφυγαν από την ζωή.
 Του προσκεκλημένους υποδέχτηκε ο πρόεδρος της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ»  κ. Κωνσταντίνος Περγαντόπουλος και μέλη της διοίκησης.