Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αθανάσιος Σχίζας: «Ιστορικής σημασίας η συμφωνία με την Ισραηλίτικη κοινότητα». Δείτε το βίντεο

Σε  συνέντευξη του στα «Σ.Ν»  ο Πρόεδρος  της ΓΑΙΑΟΣΕ,  μιλά ακόμη για την δημιουργία Εμπορευματικού Κέντρου στην Θεσσαλονίκη καθώς και στο σημαντικό ζήτημα των καταπατήσεων της περιουσίας του ΟΣΕ

Σημαντικής  ιστορικής σημασίας  συμφωνία χαρακτήρισε το μνημόνιο συνεργασίας με την ισραηλίτικη κοινότητα της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της ΓΑΙΑΟΣΕ  κ. Αθανάσιος Σχίζας  ο οποίος υπέγραψε μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον πρόεδρο της ισραηλιτικής κοινότητα το μνημόνιο συνεργασίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Θεσσαλονίκης παρουσία του Υπουργού Μεταφορών κ. Μιχάλη  Χρυσοχοϊδη.
 « Η σημερινή ήμερα έρχεται να δείξει ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα και όχι αυτή την οποία συνηθίζουμε να βλέπουμε» δήλωσε ο κ. Σχίζας. Στην συνέντευξη του ο πρόεδρος της  ΓΑΙΑΟΣΕ  αναφέρθηκε στην δημιουργία του εμπορευματικού Κέντρου στην Θεσσαλονίκης, την σημαντική απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να δρομολογήσει καθημερινά εμπορική αμαξοστοιχία  καθώς επίσης και στο ζήτημα των καταπατήσεων της ακίνητης περιουσίας του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος. Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του πρόεδρου της ΓΑΙΑΟΣΕ  κ. Αθανάσιου Σχίζα στα «Σ.Ν»