Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Δόθηκαν 20 εκατ. ευρώ για να έχουν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας τα …πρόβατα


Ο ΟΣΕ αδυνατεί να 
κατασκευάσει έναν απλό κόμβο..

Με την ψυχή στο στόμα έσπευσαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου, συνεργεία να κλείσουν το τμήμα του νέου Περιφερειακού Οδικού άξονα των Τρικάλων, που είχε δοθεί στην κυκλοφορία οχημάτων, μέσω κόμβων όπου δεν λειτουργούν ακόμη οι φωτεινοί σηματοδότες και τροχαία δυστυχήματα ήταν προ των πυλών.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο οδικός αυτός άξονας, κινδυνεύει να μην δοθεί ποτέ επίσημα στην κυκλοφορία και να μείνει «νεκρός», αν ο ΟΣΕ δεν κατασκευάσει τον δικό του κόμβο που θα ολοκληρώσει τον άξονα.

Ο ΟΣΕ αδυνατεί να κατασκευάσει έναν απλό κόμβο καταγράφουν στην ιστοσελίδα trikalanews με αποτέλεσμα, το ποσό των 20 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν έως σήμερα για το έργο αυτό να κινδυνεύει να χρησιμοποιείται μόνο για …πρόβατα ή για ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.
Το έργο, εφόσον δοθεί η εντολή της κατασκευής του Κόμβου Κηπακίου και πάψει να είναι «τυφλός» ο οδικός άξονας, μπορεί να δοθεί μέσα σε 2 μήνες επίσημα στην κυκλοφορία, ενώ μέχρι σήμερα πέρασαν 8 χρόνια για να κατασκευαστεί και όχι από το σημείο που είχε χαραχτεί αρχικά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην ολοκλήρωσή του, αφού περνά δίπλα από Δημοτικό Σχολείο Κηπακίου.

(Πηγή: trikalanews.gr)