Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτρέπει: Πάρτε τραίνο για Φλώρινα και δωρεάν λεωφορείο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πισοδερίου


Για ένα διαφορετικό ταξίδι μας καλεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ  να συμμετάσχουμε, για να  απολάψουμε τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Σε ανακοίνωση της γράφει:
«Ξεκινήστε το ταξίδι σας με το τραίνο από τη Θεσσαλονίκη για τη Φλώρινα και απολαύστε τις ομορφιές του χιονιού και των χειμερινών σπορ με συνδυασμό δωρεάν λεωφορείου που ξεκινά από το σταθμό του τραίνου προς το χιονοδρομικό κέντρο του Πισοδερίου.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τη συνδρομή του Florina Travel και του χιονοδρομικού κέντρου Πισοδερίου ξεκινά από τις 21/12/2012, δοκιμαστικά για τις γιορτές, δωρεάν δρομολόγια με λεωφορεία τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων. Ο συνδυασμός των δρομολογίων αφορά το πρωινό τραίνο (άφιξη στο Σταθμό Φλώρινας 09:47) για αναχώρηση προς το χιονοδρομικό κέντρο, και το τελευταίο τραίνο (αναχώρηση για Θεσσαλονίκη 16:12) για την επιστροφή. Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες - φίλοι του βουνού το πρόγραμμα συνδυασμού τραίνου – λεωφορείου έχει ως εξής: Αναχώρηση: Άφιξη τραίνου στο Σταθμό Φλώρινας: 09:47 – Αναχώρηση με λεωφορείο για Πισοδέρι: 09:50  Επιστροφή: Αναχώρηση με λεωφορείο από Πισοδέρι: 15:15 – Άφιξη στο Σταθμό Φλώρινας 15:50 – Αναχώρηση τραίνου 16:12