Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ανά 2 ώρες τα δρομολόγια του προαστιακού Κιάτο – Αεροδρόμιο και αντίστροφα μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης



 H ΤΡΑΙΝΟΣΕ ως εταιρία χρήσης του σιδηροδρομικού δικτύου και μίσθωσης του τροχαίου υλικού με το οποίο εκτελεί επιβατικές και εμπορικές μεταφορές, ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αναμένει από της αρμόδιες εταιρίες ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της βλάβης που δημιουργήθηκε από τη κλοπή καλωδίων ηλεκτροκίνησης μεταξύ των σταθμών Κινέττας – Αγίων Θεοδώρων, προκειμένου να επανέλθουν κανονικά τα δρομολόγια του προαστιακού.

Έως τότε, λόγω των έκτακτων συνθηκών αλλάζει το πρόγραμμα των μετακινήσεων και με προτεραιότητα την ασφάλεια, άμεσα τα δρομολόγια του προαστιακού από Κιάτο προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα θα αναχωρούν κάθε 2 ώρες, καθώς στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα οι συρμοί κινούνται σε μονή γραμμή.
Κανονικά και ανά 20 λεπτά θα εκτελούνται τα τοπικά δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο-Άνω Λιόσια και αντίστροφα. Επίσης οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη γραμμή Κιάτο – Αεροδρόμιο δεν θα υφίστανται πλέον καθυστερήσεις που δεν μπορούν να υπολογίσουν.
Για τους επιβάτες που έχουν προορισμό/άφιξη τη Πάτρα, λόγω της αλλαγής των δρομολογίων, σε ορισμένες περιπτώσεις θα υπάρχει αναμονή μιας ώρας στον Σταθμό του Κιάτου.
Όταν αποκατασταθεί το πρόβλημα από τα συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό με νεότερη ανακοίνωση.