Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Άγριο κυνηγητό στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Λαθρομετανάστης έκλεψε… λαθρομετανάστες στην περιοχή του ΚΤΕΛ και άρχισε άγρια καταδίωξή του από τα θύματα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης "Στην ώρα που τους ακολουθήσαμε έφτασαν μέχρι το σταθμό του ΟΣΕ αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τα ίχνη του".
Τρίτη απόγευμα ( 7:40 μμ ) στο γεμάτο λαθρομετανάστες σταθμό του ΚΤΕΛ στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και ενώ το λεωφορείο ετοιμάζεται να φορτώσει για Αθήνα, ένας ομοεθνής τους, τους αρπάζει τα εισιτήρια και τα λεφτά και αρχίζει να τρέχει στην 14ης Μαΐου με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Δημοκρατίας.
Ο δράστης περνάει ανάμεσα από διερχόμενα αυτοκίνητα και αφού χτυπάει πάνω σε διερχόμενο όχημα επί της Δημοκρατίας ( ! ), σηκώνεται και συνεχίζει στα στενά προς παραλιακή. Οι τρεις που τον κυνηγούν δεν καταφέρνουν τελικά να τον πιάσουν και επιστρέφουν πίσω στο ΚΤΕΛ. Χωρίς χρήματα και εισιτήρια δεν μπορούν να επιβιβαστούν και μετά απο λίγο φεύγουν προς το κέντρο ψάχνοντας να βρουν τον άνθρωπο που τους έκλεψε. Στην ώρα που τους ακολουθήσαμε έφτασαν μέχρι το σταθμό του ΟΣΕ αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τα ίχνη του.
Η δική μας απορία είναι όμως γιατί μιλάμε για φράχτες και τάφρους; Δεν θα ήταν πιο εύκολο να υπάρχει αστυνομία στα ΚΤΕΛ και στον ΟΣΕ;Γιατί δεν είδαμε ποτέ έλεγχο σε αυτά τα δυο σημεία; Και ποιον τρόπο θα βρουν αυτοί οι λαθρομετανάστες για να φύγουν προς την Αθήνα χωρίς χρήματα; Υστέρα αναρωτιόμαστε γιατί οι κλοπές στην πόλη έχουν ανοδική τάση…
Πηγή: http://www.thrakinews.gr/