Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Πάτρα: Νεκροταφείο βαγονιών ο σταθμός του ΟΣΕ στον Άγιο Ανδρέα – Εστία μόλυνσης σε απόσταση αναπνοής από κατοικίες και τον Ναό

Απαιτείται η απομάκρυνση τους και ο καθαρισμός του χώρου άμεσα

Ήθελα να μάθω σε ποια πόλη σαν την Πάτρα, σε ολόκληρη την Ευρώπη, στο κέντρο της και σε σημείο με ιδιαίτερη τουριστική και θρησκευτική αξία, θα υπήρχε επί τόσα χρόνια αυτή η εικόνα. Ένα απέραντο νεκροταφείο βαγονιών, άρχρηστου μηχανολογικού εξοπλισμού, πολλών βαρελιών με άγνωστο περιεχόμενο, πεταμένων και αναξιοποίητων υλικών, ανταλλακτικών, αλλά και μηχανών, που σε μερικές επάνω τους έχουν φυτρώσει δέντρα (ΦΩΤΟ)!!!
Εάν ο οργανισμός νομίζει, πως επειδή εκεί μέχρι πρότινος έβρισκαν καταφύγιο οι εξαθλιωμένοι μετανάστες, όλη η πόλη ζει υπό περίπου αυτές τις συνθήκες και συνεπώς ο χώρος προσφέρει ανάλογη αισθητική, κάνει σοβαρό λάθος και μας προσβάλει βάναυσα.
Βέβαια καλά να πάθουμε, αφού επί χρόνια οι τοπικοί μας άρχοντες δεν σήκωσαν το αυτοδιοίκητο τους ανάστημα, ώστε να απαιτήσουν και γιατί όχι, να διεκδικήσουν με κάθε τρόπο, ακόμα και δικαστικά, την άμεση απομάκρυνση τους.

Ποτέ δεν είναι αργά.
Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό, για τους σημερινούς.
Να κάνουν την διαφορά.
Να καθαρίσει ο τόπος τόσο στον σταθμό του Αγίου Ανδρέα, όσο και στον Άγιο Διονύση.
Οι πολίτες το απαιτούν, η τοπική κοινωνία θα το εκτιμήσει και οι δημοτικοί άρχοντες θα το εισπράξουν ως ανταπόδοση στην ώρα του.
Άραγε θα τολμήσουν;
Bestnews