Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Το δικό τους «στέκι» στο διαδίκτυο έχουν οι μηχανοδηγοί του ΟΣΕ

Ένα νέο blog γεννήθηκε στο διαδίκτυο με τίτλο http://mixanodigoiose.blogspot.com/
με διαχειριστές σιδηροδρομικούς στον κλάδου έλξης..
 Με την δημιουργία της ιστοσελίδας τους επιδιώκουν την συνεχή ενημέρωση των εργαζομένων στον κλάδο έλξης. Τα «Σ.Ν» εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους και τους διαβεβαιώνουν ότι θα είναι κοντά τους σε ότι ζητηθεί προκειμένου να τύχουν οι σιδηροδρομικοί της καλύτερης ενημέρωσης. Επίσης να έχουν πάντα στο νου και στην καρδιά τους μεταταχθέντες συναδέλφους τους και να μην τους ξεχάσουν.
Καλή επιτυχία.
Επιστολή ενημέρωσης των «Σ.Ν» από τους διαχειριστές του νέου blog

Δημιουργήσαμε ένα νέο blog για την ενημέρωση των εργαζομένων στον κλάδο έλξης για όλα τα θέματα που αφορούν τον χώρο εργασίας μας . Όντας από τους πρωτεργάτες της ενημέρωσης με τα «Σιδηροδρομικά νέα» και προσφέροντας πολύτιμη υπηρεσία με την αντικειμενική ενημέρωση που παρέχεις για τα θέματα που αφορούν τους σιδηροδρομικούς , θα θέλαμε αν είναι δυνατό να ενημερώσεις τους αναγνώστες των νέων για τον νέο αυτό χώρο .
Η διεύθυνση είναι http://mixanodigoiose.blogspot.com/ Ελπίζουμε στην συνεργασία και ευχόμαστε καλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα που δίνεις μαζί με τις χιλιάδες μεταταχθέντων σιδηροδρομικών .Θα είμαστε κοντά παρακολουθώντας και ενισχύοντας τον αγώνα αυτό .Αυτό μας επιτάσσει και η υπόσχεση που δώσαμε στους 45 υποχρεωτικά μεταταχθέντες μηχανοδηγούς .Να μην τους ξεχάσουμε .

Πατήστε εδώ. http://mixanodigoiose.blogspot.com/