Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ξέσπασμα ενός σιδηροδρομικού.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚ!!!

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!! ΠΡΟΕΔΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ; ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΠΟΥΝ "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ,ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ?

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ "ΛΙΓΟΙ" ΚΥΒΕΡΝΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ;
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΓΜΕΣ;
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ" ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΔΑΚΕ-Σ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΧΙ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΙΕΣ?  ΜΕ ΜΙΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΣΘ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ!!! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ "ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ"!!
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 24ΩΡΕΣ , ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ !
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ !!!
ΥΨΩΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ!!!
ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ!!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ Ο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟ!!!
ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!
Ν. ΧΑΓΙΑΡΗΣ
ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ