Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Ο νικητής των εκλογών του ΣΣΒΕ Γιάννης Βλάχος γραμματέας της ΠΑΣΚ –Σ δήλωσε στα «Σιδηροδρομικα Νέα» : « Δίνουμε υπόσχεση ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε»..

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΚ. Σιδηροδρομικών και Γραμματέας της παράταξης κ. Γιάννης Βλάχος λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών του ΣΣΒΕ δήλωσε στα «Σ.Ν» : « Σήμερα τελείωσαν οι εκλογές, οι σιδηροδρομικοί ψήφησαν σε ένα πολιτισμένο περιβάλλον, με ηρεμία, με γαλήνη, με συνέπεια, με συνοχή και έδωσαν ένα μήνυμα, ένα μήνυμα ότι πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για τα προβλήματα που έρχονται, είναι μεγάλα είναι πολλά και θέλουν στιβαρές και ικανές ηγεσίες. Αυτό το μήνυμα εμείς εκλαμβάνουμε από την ψήφο των σιδηροδρομικών που  ανέδειξαν την παράταξη αυτοδύναμη. Εμείς δίνουμε μια υπόσχεση ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε. Πιστεύουμε ότι μαζί τους θα αγωνιστούμε για να προασπίσουμε τα συμφέροντα τους για αυτά που έρχονται, γιατί αυτά που έρχονται θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για τους σιδηροδρομικούς. Τους ευχαριστούμε. Πήραμε το μήνυμα τους και πιστεύουμε θα τους τιμήσουμε».
Δηλώσεις εκπροσώπων παρατάξεων
.Ο Εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ-Σιδηροδρομικών κ. Παρασκευάς Πουρλιάκας δήλωσε: « Δώσαμε την μάχη μας. Δυστυχώς για μας ο σιδηροδρομικός κόσμος επέλεξε να δώσει αυτοδυναμία στην ΠΑΣΚ. Θα φανεί στην πορεία κατά πόσο αυτή η επιλογή είναι δυνατόν να τους εκπροσωπήσει με όλα αυτά που έρχονται στον σιδηρόδρομο. Ευχόμαστε από καρδιάς η νέα διοίκηση να επιτύχει στο έργο της προς όφελος όλων των σιδηροδρομικών».

 Εκπρόσωπος της ΔΕΣΚ κ. Παναγιώτης Γούσιος είπε: « το αποτέλεσμα για την παράταξη μας κρίνεται καταρχήν θετικό, αυξήσαμε τις δυνάμεις μας από μια έδρα που είχαμε πήγαμε σε δυο, αλλά δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε και την αυτοδυναμία της ΠΑΣΚ. Οι σιδηροδρομικοί πάλι απέδειξαν ότι πάνε με τον ισχυρό και με αυτόν που είναι στην κυβέρνηση, σε αυτόν πίσω τρέχουν».


Εκπρόσωπος της ΣΕΚ κ. Βασίλης Πιτυτζόγιας είπε: « οι εκλογές έγιναν σε καλό κλίμα το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό αυξήσαμε της ψήφους αλλά δεν αυξήσαμε τις έδρες. Είμαστε ικανοποιημένοι».