Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των τουαλετών στον Σ.Σ. Θεσσαλονίκης και δόθηκαν σε χρήση στους επιβάτες. Δείτε εικόνες.


Ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα το έργο ανακαίνισης και ανακατασκευής των W.C του Επιβατικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης. 

Η σχετική εντολή είχε δοθεί από τον Πρόεδρο του ΟΣΕ κ. Κώστα Σπηλιόπουλο κατά την επιθεώρηση του στα πλαίσια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τον Ιανουάριο οπότε και διαπιστώθηκε η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε ,την οποία είχαν επισημάνει με συνεχόμενα ρεπορτάζ στα «Σιδηροδρομικά Νέα.» 
Η λειτουργία των τουαλετών θα γίνεται με έλεγχο (επίδειξη εισιτηρίων κλπ) από υπηρεσία Security που έχει προσληφθεί προκειμένου να διατηρηθεί η καλή τους κατάσταση και να αποφευχθούν οι βανδαλισμοί που είναι συχνό φαινόμενο στους Δημόσιους χώρους. 

Θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι τα γρήγορα αντανακλαστικά της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη, έφεραν άμεσα αποτελέσματα με λύση του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με κίνδυνο ακόμη και της υγείας των επισκεπτών τους.





Ελπίζουμε σύντομα να ξεκινήσουν μελέτες και για τις παρεμβάσεις που απαιτούνται στο σύνολο του κτηριακού συγκροτήματος του σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης.


Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης