Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Κ. Καραμανλής: Προέχει η ασφάλεια των οδηγών.

Την ασφάλεια των οδηγών έθεσε ως προτεραιότητα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής από την Μαλακάσα όπου είχαν ακινητοποιηθεί τα οχήματα λόγω της κακοκαιρίας και κατά την επίσκεψη του στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες.

«Μαζί με τον γενικό γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, έχουμε συνεχή συνεργασία με τους υπεύθυνους της Νέας Οδού, τον αστυνομικό διευθυντή Βοιωτίας, κ. Αναστάσιο Βρούβα και τον αστυνομικό διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, κ. Σπυρίδωνα Λάσκο, για την ταχύτερη δυνατή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας» δήλωσε ο κ.Καραμανλής.

«Η κατάσταση είναι ακόμα πολύ δύσκολη, αλλά αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι ανοιχτός και στα δυο ρεύματα. Συνεννοήθηκα, με τη Νέα Οδό, η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών και οπωσδήποτε να μην ξεκινούν καν, χωρίς να έχουν τοποθετήσει αλυσίδες στα οχήματά τους, γιατί έτσι επιβαρύνουν την κατάσταση και θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους. Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα» υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

news247.gr