Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Κώστας Σιδεράς: Ένας πολυτάλαντος συνταξιούχος σιδηροδρομικός που του αξίζουν συγχαρητήρια.

Όνειρα και μεράκια που δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει κατά την διάρκεια του εργασιακού του βίου, τα πραγματώνει σήμερα με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό.

Αναφερόμαστε στον συνταξιούχο σιδηροδρομικό κ. Κώστα Σιδερά ο οποίος από την ημέρα που συνταξιοδοτήθηκε έβαλε σκοπό της ζωής του να ασχοληθεί με την ποντιακή παράδοση σε όλους τους τομείς,
χορό, τραγούδι, θέατρο τόσο ως χοράρχης, αλλά και ως θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης, εσχάτως δε και μαθητής λύρας διανύοντας την 6η δεκαετία της ζωής του, ικανοποιώντας τις παιδικές του επιθυμίες.




Ο κ. Σιδεράς, που δραστηριοποιείτε στο χωριό του τον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης, χέρι της εκτιμήσεως των συγχωριανών του οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα και στηρίζουν την προσπάθεια του αγαπητού τους Κώστα. 




Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 οι κάτοικοι του Αγίου Αντωνίου αλλά και φίλοι που αγαπούν το ποντιακό θέατρο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Τανομένον Σουρβά» σε σενάριο και σκηνοθεσία Κώστα Σιδερά.


Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης