Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Φίλοι του σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης: Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Φωτογραφία του χρήστη Φίλοι του σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης.
Αισθανόμαστε πραγματικά την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους φίλους για την αγάπη και το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν για το συμβάν στο ιστορικό όχημα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα blogs,τα τοπικά ραδιόφωνα Θεσσαλονίκης,τα τηλεοπτικά μέσα όπως την δημόσια ΕΤ3 ,την δημοτική TV100,τον ΑΝΤ1,τον ALPHA,τον ΣΚΑΙ,το ATLAS.TV, για την προβολή του συμβάντος και το ενδιαφέρον τους. Ευχαριστούμε ακόμη τα "Σιδηροδρομικά νέα" για την άμεση ανταπόκριση τους.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους για τις κοινοποιήσεις που έκαναν.Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε και τους Διευθύνοντες συμβούλους του ΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ επειδή ανταποκρίθηκαν άμεσα.
Δεν θέλουμε να ξεχάσουμε κανέναν και να μας συγχωρήσετε αν δεν αναφέρουμε κάποιον.
Η ΑΓΑΠΗ και το ενδιαφέρον όλων σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Εμείς οι άνθρωποι του Δ.Σ του συλλόγου μας παρά την συναισθηματική μας φόρτιση και το τρέξιμο που είχαμε δεν σας ξεχνάμε,σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς.Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την αποκατάσταση του οχήματος με σεβασμό στην παράδοση και ιστορικότητα του αλλά και την ανάδειξη του σιδηροδρομικού Μουσείου. 
Σας περιμένουμε !!!