Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Κωνσταντοπούλου για ΤΡΑΙΝΟΣΕ. "Η κυβέρνηση ξεπουλάει το σύμπαν".

Κωνσταντοπούλου: Η Έκθεση του ΔΝΤ συγκροτεί ένα πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια του λαού μαςΕφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Σπύρο Χαριτάτο και τον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 στην οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε:
"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μιλάμε για κοροϊδία: έχουμε να κάνουμε με μια Κυβέρνηση που ξεπουλάει το σύμπαν και δρομολογεί το ξεπούλημα περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου που ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν φαντάστηκαν ότι θα πουλήσουν ο Στουρνάρας και ο Σαμαράς.
Ας το ακούσουν οι αγοραστές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ότι δεν υπάρχει καλόπιστος τρίτος. Αυτή η διαδικασία παραβιάζει το δημόσιο συμφέρον. Όταν μεθαύριο ακυρωθούν αυτές οι δικαιοπραξίες, δεν θα μπορούν αυτά τα συμφέροντα να προφασίζονται ότι δήθεν δεν ήξεραν και δεν κατάλαβαν.
Λέμε ξεκάθαρα ότι όλα αυτά θα ακυρωθούν. Υπάρχει και η νομική βάση να ακυρωθούν. Έχω φροντίσει να καταγραφεί στα πρακτικά ότι έχουμε όρους που παραβιάζουν το Σύνταγμά μας. Μιλάμε για εκποίηση με ζημία του ελληνικού δημοσίου. Αυτά θα ανακτηθούν, αν δοθεί αυτή η δυνατότητα δημοκρατικά. Θα βρεθούν σε δύσκολη θέση αυτοί που συμμετείχαν σε δικαιοπραξίες με το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και η Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, ο κ. Πιτσιόρλας. Όλες αυτές οι δικαιοπραξίες είναι εκτός του πεδίου εντολής του".