Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η.Π.Α: Πατέρας θυμήθηκε ότι ξέχασε το παιδί του στο αμάξι, ενώ βρισκόταν στο τρένο!!! Δείτε το βίντεο!!!

Λάθος παρολίγον μοιραίο: Πατέρας ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και έφυγε για τη δουλειά του    Ενώ βρισκόταν στο τρένο, ο άνδρας διαπίστωσε έντρομος πως είχε ξεχάσει την κορούλα του στο αυτοκίνητο και κάλεσε την Άμεση Δράση για να δηλώσει το περιστατικό.

«Άφησα το, ενός έτους, μωρό μου στο αυτοκίνητο κατά λάθος το πρωί», απολογήθηκε πανικόβλητος ο πατέρας στον άνθρωπο του τηλεφωνικού κέντρου, ενημερώνοντας πως γυρνούσε στο σημείο.
 Το κοριτσάκι είχε αποκοιμηθεί στο καθισματάκι του κι, έτσι, ο πατέρας, απορροφημένος προφανώς από τις σκέψεις του, πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το σταθμό North Quincy Station της Μασαχουσέτης και μπήκε στο τρένο.
 Λίγο αργότερα, τρομοκρατημένος διαπίστωσε τι είχε κάνει και έσπευσε να τηλεφωνήσει στο 911.
 Η αστυνομία έφτασε εγκαίρως στο σημείο και βρήκε σώα τη μικρούλα στο αυτοκίνητο, όπου είχε παραμείνει για περίπου 35 λεπτά.


ABC News Videos | ABC Entertainment News

 Ο πατέρας δήλωσε πως ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής του. Παρόλα αυτά, παραδέχτηκε πως, παρά τον πανικό που βίωσε, ένιωθε τυχερός γιατί ο καιρός ήταν καλός και δεν είχε καύσωνα.
Ασαφές παραμένει το αν ασκηθεί δίωξη στον άνδρα.
 Σύμφωνα με στοιχεία, μόνο το περασμένο έτος, τριάντα παιδιά - στην πλειονότητά τους κάτω από την ηλικία των δύο ετών - έχασαν τη ζωή τους, όταν οι κηδεμόνες τους τα ξέχασαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Πηγή: newsbomb.gr