Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η.Π.Α: "Δεν θυμάμαι πώς εκτροχιάστηκε το τρένο", δηλώνει ο μηχανοδηγός!

 Τη σιδηροδρομική τραγωδία που κόστισε τη ζωή επτά ανθρώπων στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ διερευνούν οι ομοσπονδιακοί ερευνητές, ενώ περιμένουν να εξετάσουν τον μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας Amtrak.
 Ο δικηγόρος του δήλωσε σήμερα πως ο πελάτης του δεν θυμάται πώς συνέβη το δυστύχημα κατά το οποίο σκοτώθηκαν οι επτά επιβάτες και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 200 άλλοι.
 Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Good Morning America», ο δικηγόρος του Μπόστιαν, Ρόμπερτ Γκογκίν, είπε πως ο πελάτης του δεν έχει καμία ανάμνηση από το δυστύχημα και «καμία εξήγηση» για το τι συνέβη.
 «Θυμάται να φθάνει στη στροφή, θυμάται να προσπαθεί να μειώσει ταχύτητα, αλλά μετά εκσφενδονίστηκε όπως όλοι οι άλλοι επιβάτες του τρένου», είπε ο Γκογκίν.
 Ο Μποστιάν δεν θυμάται να χρησιμοποίησε τα φρένα έκτακτης ανάγκης, είπε ο δικηγόρος. «Ταράχθηκε πολύ όταν έμαθε για την καταστροφή. Ο Μποστιάν υπέστη εγκεφαλική διάσειση και τραύμα στο κεφάλι», είπε ο Γκογκίν.
«Πιστεύω πως ως εξαιτίας της διάσεισης δεν έχει απολύτως καμία ανάμνηση του γεγονότος», είπε ο Γκογκίν και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να περιμένουμε μέχρις ότου η μνήμη του επανέλθει ή [μέχρις ότου] άλλα γεγονότα εξακριβωθούν από τη NTSB».
 Ο Μποστιάν έλαβε ιατρική φροντίδα στο Ιατρικό Κέντρο Αϊνστάιν και επέστρεψε σπίτι του, δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Πηγή: ethnos.gr