Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Στον ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος των συνταξιούχων σιδηροδρομικών Λάρισας.

 Επίσκεψη στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος των συνταξιούχων σιδηροδρομικών Λάρισας κ. Γιάννης Πολυμέρου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εκκαθάρισης των ιατρικών δαπανών των μελών του σωματείου του.
 Τόσο ο κ. Πολυμέρου, όσο και το μέλος της διοίκησης κ. Γιώργος Μέρτζος, ενημερώθηκαν διεξοδικά από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Παπαχρήστο. «Είμαστε ικανοποιημένοι για την αναλυτική ενημέρωση που είχαμε από τον κ. Παπαχρήστο» ανέφερε ο κ. Πολυμέρου.

Εικόνες ντροπής…

 Εικόνες που αντικρίζει ο επισκέπτης στα γραφεία του ΕΟΠΠΥΥ Θεσσαλονίκης είναι τριτοκοσμικές. Όλοι οι χώροι είναι κατειλημμένοι με κιβώτια και σάκους εγγράφων δυσκολεύοντας ακόμη και το πέρασμα στα γραφεία των υπαλλήλων. Το πρόβλημα δημιουργείται από την έλλειψη χώρων όπως πληροφορηθήκαμε, λόγω του ότι ο ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης διαθέτη μία μόνο διεύθυνση ΕΟΠΥΥ, ενώ σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα έπρεπε να λειτουργούν τρεις.
« Η εδώ διεύθυνση καλύπτει περίπου 1,5 εκατομμύριο ασφαλισμένους, όταν αναλογικά η Αθήνα έχει μόνο 500 χιλιάδες ασφαλισμένους ανά διεύθυνση» μας είπε υπάλληλος. Το προσωπικό κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να μειώσει τον χρόνο καταβολής των ιατρικών δαπανών. Δεν αρκεί μόνο η θέληση του προσωπικού. Χρειάζεται έμπρακτη βοήθεια από την πολιτεία. Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, πρέπει να δει το όλο πρόβλημα και να δώσει λύσει επιτέλους στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

"Σιδηροδρομικά Νέα"