Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Επίσκεψη Υφυπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ, κου Μιχάλη Παπαδόπουλου, στην παραλία του Παντελεήμονα για τη λειτουργία της στάσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου

Την Πιερία επισκέφθηκαν την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014, ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, κ. Σπηλιώπουλος, προκειμένου να δουν από κοντά το θέμα της λειτουργίας της στάσης του Προαστιακού στο Νέο Παντελεήμονα, ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών του Ν. Πιερίας. 

Τους κ.κ. Παπαδόπουλο και Σπηλιώπουλο συνοδεύουν κλιμάκιο του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων και διευθυντικά στελέχη της εταιρείας. 


Μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Υφυπουργός δήλωσε: “Επισκεφτήκαμε σήμερα την περιοχή της Νότιας Πιερίας και συγκεκριμένα την παραλία Παντελεήμονα, μετά από αίτημα των φορέων και Βουλευτών της Πιερίας. Το αίτημα της λειτουργίας της στάσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου είναι ένα πάγιο αίτημα των παραγωγικών φορέων και των κοινωνικών εταίρων της περιοχής. Η μελέτη για την λειτουργία της στάσης είναι έτοιμη και ως πολιτεία οφείλουμε να επισπεύσουμε άμεσα τις διαδικασίες προκειμένου να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες της χρηματοδότησής του. Στην κρίσιμη θέση που βρίσκεται η Ελλάδα, η λειτουργία της στάσης θα ενισχύσει καθοριστικά τόσο την τουριστική ροή, όσο και τις μετακινήσεις των πολιτών με τα 26 δρομολόγια που θα πραγματοποιεί η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία.”






lefteria.blogspot.com