Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Νέες θέσεις εργασίας σε σιδηροδρομικά έργα στη Μέση Ανατολή.

Η αγγελία έληξε. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.


Τα "Σιδηροδρομικά Νέα" παραθέτουν την παρακάτω ανακοίνωση της Hill International σχετικά με τις θέσεις εργασίας στη Μέση Ανατολή, σε σιδηροδρομικά έργα.


Διαχείρηση Σιδηροδρομικού Έργου – Μέση Ανατολή 
Η εταιρεία HILL INTERNATIONAL είναι κορυφαία διεθνής εταιρεία συμβούλων σε θέματα κατασκευών. Καινοτόμος στην εκτέλεση έργων και προγραμμάτων, προσφέρει υπηρεσίες στους τομείς διαχείρισης κατασκευαστικών έργων, επίλυσης διαφορών, συμβούλων διαχείρισης, τεχνικών μελετών και τεχνολογίας περιβάλλοντος σε φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα που ασχολούνται με την πραγματοποίηση μεγάλων προγραμμάτων και κατασκευαστικών έργων σε παγκόσμια κλίμακα. Η δραστηριότητα της εταιρείας απλώνεται σε χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας, της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής καθώς και της Αυστραλίας. Με επιστημονικό προσωπικό 3500 ατόμων και 100 γραφεία ανά τον κόσμο, η Hill προσφέρει ευρεία κλίμακα υπηρεσιών και συμβάλλει στην επιτυχή εκτέλεση των τεχνολογικών και κατασκευαστικών προγραμμάτων των πελατών της, από το αρχικό στάδιο των μελετών σκοπιμότητας, μέχρι την κατασκευή και την έναρξη λειτουργίας τους.
Η Hill International αναζητά εξειδικευμένους επαγγελματίες για την επίβλεψη έργου, ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού, σιδηροδρομικού δικτύου στην Μέση Ανατολή.

Project Managers

Project Controls Managers

Planning / Scheduling Engineers

Risk Managers / Engineers

Health & Safety Managers / Engineers

QAQC Managers / Engineers

Contract Managers

Quantity Surveyors

Cost Control Engineers

Technical Leader

Transit System Manager

Automatic Fare Collection Manager

Operations Control Center Manager

Power Supply Manager

Trackwork Manager

Traction Power Manager

Rolling Stock Manager

Signaling Manager

Testing and Commissioning Manager

Train Control Manager

Ventilation Manager

Civil Works and Infrastructure Manager

Aerial Structure Engineer

Resident Engineer (Tunneling)

Inspectors (Tunneling)

RAMS Manager

·Οι παραπάνω θέσεις εργασίας είναι μέσου και διευθυντικού επιπέδου. 
·Οι ελάχιστες απαιτήσεις είναι 5-10 χρόνια σχετικής προϋπηρεσίας και με συμμετοχή σε διαχείριση σιδηροδρομικών έργων, Μετρό  ή άλλου μέσου σταθερής τροχιάς.
·Επιθυμητή η διεθνής εμπειρία
·Απαραίτητο πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης μηχανικού, αρχιτέκτονα ή μηχανολόγου.
·Απαραίτητη η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Παρακαλούμε εάν ενδιαφέρεστε για τις παραπάνω θέσεις εργασίας στείλτε μας email στο: secretariat@sidirodromikanea.gr με αναγεγραμμένο θέμα: Ενδιαφέρομαι για τις θέσεις εργασίας της Hill International για τα Σιδηροδρομικά Έργα στην Μέση Ανατολή.
Ένα αυτόματο μήνυμα θα σας ενημερώσει για τις σχετικές πληροφορίες επικοινωνίας με την Hill International.

Σημείωση: 
Τα Σιδηροδρομικά Νέα (sidirodromikanea.blogspot.com) δεν έχουν καμία ευθύνη για οποιαδήποτε επικοινωνία σας με την Hill International και δεν εμπλέκονται σε καμία διαδικασία επιλογής ή διαχείρισης των υποψηφίων από την Hill International. Είστε απολύτως υπεύθυνοι για τις προσωπικές πληροφορίες που θα δώσετε  στην Hill International