Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Σπατάλη και λογαριασμοί νερού χιλιάδων ευρώ στα αμαξοστάσια του ΟΣΕ στην Πάτρα

Αιτία το νερό που χύνεται συνεχώς από πυροσβεστικούς κρουνούς λόγω της χρήσης του απο μετανάστες

Σοκ έπαθαν οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ στην Πάτρα, όταν αντίκρισαν τους λογαριασμούς του νερού σε παροχές που βρίσκονται στα αμαξοστάσια του Αγίου Διονυσίου και του Αγίου Ανδρέα. Ειδικότερα, σε αυτούς του σταθμούς του Αγίου Διονυσίου υπάρχει παροχή νερού που έχει χρεωθεί με το ποσό των 8.000 ευρώ, ενώ οι προηγούμενες χρεώσεις δεν ξεπερνούσαν τα 75 ευρώ.
Άλλη παροχή σύμφωνα με καταγγελίες των συνδικαλιστών, που είχε κατανάλωση κάτω από 100 ευρώ, σήμερα εχει χρεωθεί με περίπου 6.000 ευρώ.
Σύμφωνα με συνδικαλιστές το νερό από τους σωλήνες μεγάλου διαμετρήματος που χρησιμεύουν σε πυρόσβεση χύνεται ασταμάτητα, καθώς οι μετανάστες το χρησιμοποιούν σπαταλώντας τεράστιες ποσότητες και… ξεχνούν να το κλείσουν!!!
 Ο κρουνός που βρίσκεται μέσα στον καταυλισμό που μετά την τελευταία επιχείρηση της Αστυνομίας και του Δήμου έχει μεγαλώσει, εμφανίζει την μεγαλύτερη κατανάλωση, ενώ ακολουθεί ένας ακόμα που βρίσκεται εκτός καταυλισμού και αρκετά κοντά στα γραφεία.
Στον Άγιο Ανδρέα οι συνδικαλιστές καταγγέλλουν ότι το δίκτυο του νερού σε κτίσματα που χρησιμεύουν για τουαλέτες του καταυλισμού και σε άλλους χώρους που τώρα τους έχουν καταλάβει μετανάστες, είναι κατεστραμμένο και υπάρχουν μεγάλες διαρροές.
Bestnews